Kuinka päivittää yrityksen digitaalinen brändi, kasvattaa kävijämääriä ja muotoilla online-toiminta tukemaan myynnin tavoitteita.

2.400+

Työntekijää maailmanlaajuisesti

230+

Liikevaihto (MEUR)


Premium Wordpress

Moderni verkkosivusto ja laajamittainen kustomointi maailmanluokan pilvipalvelussa.

Kehittynyt analytiikka

Brändin digitaalisen suoriutumisen KPI-mittaristo yrityksen dataohjattavien päätösten mahdollistamiseksi.

Experimentation Center

Markkinointiekosysteemi, jonka avulla hankkia ja nurturoida uusia liidejä ja prospekteja asiakkaiksi.

Brändin mediatuotanto

Tarkkojen brändiohjeiden mukainen mediatuotanto, kuvankäsittely ja suunnittelu yhdessä brändijohdon kanssa.


Fortaco Groupin digitaalisen brändi-imagon päivittäminen, sivuston kävijämäärien kasvattaminen ja liidien konversioprosentin kehitys.

Fortaco on yksi maailman johtavista brändivapaista raskasteollisuusajoneuvojen ja terästeollisuuden toimijoista. Fortaco tuottaa suurkoneita, koneiden hyttejä ja teknologiaratkaisuja raskasteollisuuden erilaisiin tarpeisiin.

Fortaco Groupin toiminta ulottuu moneen Euroopan ja Aasian maahan, jotka palvelevat heidän asiakkaitaan vuorokauden ympäri.

Tarkat brändilinjat heijastavat yrityksen arvoja ja tavoittelevat täydellisyyttä yksinkertaisuudella joka käänteessä.

Fortaco toimii arvojensa mukaisesti ja tekee tarkkaa työtä kaikessa toiminnassaan. Yhteistyömme tavoitteena on Fortacon online-brändin hiominen tarkkojen ohjeiden mukaisesti niin web-kehityksessä, markkinoinnissa kuin mediatuotannossa.

Avainhenkilöiden liidinkeräykseen uusia tapoja growth marketing -strategioista

Uusien avainhenkilöiden liidinkeräys ja prospektointi on jatkuva haaste suurempia hankkeita tarjoaville yrityksille. Uusien hankintatapojen ideointi ja automatisointi toimi tekemämme työn keskiössä ja sen tavoitteena oli herättää avainhenkilöiden kiinnostus sekä nurturoida liidejä personoidulla sisällöllä koko online-ympäristön kattavassa markkinointiekosysteemissä.

Media, joka kertoo toimialajohtajan tarinan.

Yhtenä isoimmista meri- ja maastokoneiden tuottajista, Fortaco valmistaa, kokoaa ja suunnittelee täysin yrityksille räätälöidyjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Fortaco kehittää toimintaansa jatkuvasti ja on toimialan kehityksen etulinjassa. Regenin tehtävä oli tuoda esiin Fortacon bränditarina ja ihmiset brändin takana, jotka tuottavat kestäviä palveluita paremman huomisen takia.

Google Marketing Platform ja Salesforce Pardot -markkinointiautomaatiot ovat kilpailukykyinen yhdistelmä mille tahansa toimialaansa johtavalle yritykselle, jossa tavoitteena on maailmanlaajuinen menestys.