Digitaalisen ulkoasun uusiminen, hakijamäärien kasvattaminen sekä sisäisen tehokkuuden nostaminen.

LEAD Henkilöstöratkaisut on suomalainen henkilöstöalan yritys joka erikoistuu hakijakeskeiseen rekrytointiin. Rekrytointipalvelut keskittyvät asiakaspalveluun, myyntiin ja päällikkötason tehtäviin toimistosektorilla. LEAD tarjoaa joustavat työtunnit ja useita erilaisia rekrytointitapoja asiakasyrityksilleen.

Yrityksen infrastruktuurin ja työtapojen ymmärtäminen digitaalisen kehityksen keskiössä.

Yritystä ja sen työntekijöitä hyödyttävän digitaalisen uudistuksen tekeminen voi olla suuri haaste jos sitä ei suunnitella kunnolla. Hyvä suunnitelma alkaa ymmäryksestä; mitä tapahtuu, missä työ kohtaa pullonkauloja ja kontaktipisteitä, jossa asiakkailla on huonoin kokemus sekä miten niitä voidaan kehittää.

Yleisin parhaimmat ratkaisut ovat kaksipuolisia. Ensimmäinen osa hyödyttää asiakkaita helppokäyttöisyyden ja paremman konversiokokemuksen kautta. Toinen osa helpottaa yrityksen työntekijöiden työtä, tekee työstä merkityksellisempää ja vähentää poissaoloja, stressiä sekä parantaa resurssien käytettävyyttä koska tehtävät valmistuvat nopeammin.

LEADin kanssa työskennellessämme halusimme käsitellä molempia osia. Kuinka helpottaa rekrytoijia rekrytointiprosessissa ja kuinka tuottaa työtä etsiville kokonaisvaltaisesti parempi käyttökokemus sivustolla asioidessa.

Premium Wordpress

Moderni verkkosivuratkaisu ja laaja kustomointi yksityisellä virtuaalipalvelimella sekä Cloudflare sisällönjakeluverkko.

Hakukoneoptimointi

Datalla ohjattu tekninen hakukoneoptimointi, joka tuottaa lisää sivustovierailuja ja parantaa konversioastetta.