Uskomme, että jokaisella liiketoiminnalla on mahdollisuus menestyä ja kasvaa oikealla tiedolla. Nykyaikana kehitys etenee kuitenkin niin nopeasti, että ajan tasalla pysyminen on lähes mahdotonta ilman merkittäviä aika- ja resurssi-investointeja.

Regen on täyden palvelun talo, joka tuottaa moderneja kasvuratkaisuja yrityksille jotka haluavat saavuttaa maailmanluokan kilpailukykyä. Toteutuksissamme yhdistyvät data, tekoäly ja useita aloja kattava työkokemus, jonka vuoksi voimme tuottaa mitattavaa, kestävää kilpailuetua digitaalisessa liiketoiminnassa.

Nopeuttaa datan, tekoälyn ja ihmisten yhdistymistä sekä edistää maailman kasvua kestävään, inhimilliseen suuntaan.

Kestävän ja vastuullisemman tulevaisuuden eteen työskentely on se mihin tähtäämme joka päivä. Uskomme, että ideat menestyvät parhaiten, kun huomioidaan sekä suuren linjan suunnitelmat, että pienimmät yksityiskohdat. Dataohjautuva lähestymistapamme on yksi työkaluista, joilla tavoittelemme tätä ja tulevaisuudessa näemme, että ihminen ja data toimivat entistä vahvemmin synergiassa tekoälyn avulla.

  • Keskitymme suurien, keskisuurien ja startup-tason yritysten kasvattamiseen
  • Toimimme kansainvälisesti ja toimialariippumattomasti
  • Autamme dataohjautuvassa päätöksenteossa ja tuotamme kuratoitua tietoa ajallaan.

Yhdistävä ajatusjohtaja ja maailmanluokan asiantuntija asiakaskokemuksessa, digitaalisessa liiketoiminnassa ja markkinoinnissa.

Tuotamme joka päivä arvokasta informaatiota joko suoraan asiakkaillemme tai julkisiin kanaviin. Teemme jatkuvasti töitä oman osaamisemme eteen ja kehitämme uusia tapoja luoda kaikille mahdollisuuksia menestyä.

Menestys rakennetaan yhdessä

Asiakas aina ensimmäisenä

Asiakkaat tekevät jokaisen liiketoiminnan tärkeimmät päätökset.

Opi ja kokeile uutta joka päivä

Nopein kehitys tapahtuu kokeilemalla ja kokeiluista oppimalla.

Kysy, kyseenalaista, kehitä

Tavoittele sekä ulkoista että sisäistä kehitystä.

Vaali luovuutta

Luovuus on tärkeä osa sekä innovaatioita että uusien ideoiden kehittämistä.

Ole hyödyllinen

Luo arvoa ympärillesi joka päivä.

Asiakkaitamme

Olemme toteuttaneet ratkaisuja monille eri aloille, mukaanlukien muoti, kauneus ja hyvinvointi, logistiikka sekä työkonevarustelu.

Tutustu palveluihin